Shqipëria këtë vit përfaqësohet nga Jonida Maliqi në Eurovision.

Ajo ka dhënë një intervistë para konkurrimit.

Por, anglishtja e saj nuk është edhe aq e mirë.

Për këtë arsye, në rrjet ka plasur gallata, dhe kanë kujtuar rastin e Eneida Tarifas, e cila po ashtu u kthye në “fenomen” për anglishten e saj.(TemA)