Bes Kallaku dhe Xhensila Myrtezaj kanë vendosur të marrin disa ditë pushime dhe aktualisht ndodhen në Turqi. Këtë e ka zbuluar Besi me postimin e fundit ku shfaqet duke blerë akullore.

Shitësit turk të akulloreve e kanë traditë të luajnë me klientin para se t’i japin akulloren, por me Besin nuk i ka ecur. Shitësi ka nisur të luajë me Besin duke ja marrë akulloren nga dora, por aktori pasi nuk ka duruar më, ka arritur t’ja marrë sërish me shpejtësi. “Ka mjeshtra por ka edhe skiftera, ej!”, shkruan Besi krahas videos.