Kryeministri Edi Rama ishte në Laç ku u takua ma banorët të cilët kanë pësuar dëmtime nga tërmeti i 26 Nëntorit. Në ikje Rama u ndal të dëgjonte thirrjet e një zonje të moshuar të veshur me veshje tradicionale. Kreu i qeverisë kërkoi që ajo të shprehë dëshirën se ku do të qëndrojë, dhe hasi në kërkesën e saj për të mos e lënë fshatin, duke u mjaftuar me një çadër pranë shtëpisë së saj.

Pjesë nga biseda e tyre Rama: Më le të flas unë, tani nuk do në hotel

Banorja: Në fshat dua. Rama: Ku pra, ku do të shkosh, ka në fshatë ndonjë shtëpi me që mund të marrim me qira?

Banorja: Në çadër dua të rri. Rama: Çadrën që sot.