Lenjani ka shënuar gol fantastik në Zvicër të shtunën, duke treguar se është gati për një tjetër sezon pozitiv. Mesiguri ky gol do të vlerësohet si më i miri i javës.
Lenjani shënoi një gol fantastik me të majtën.

Sezonin e kaluar Lenjani shënoi 6 gola dhe dhuroi 10 asiste në 28 paraqitje.