Kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha me të mbërritur te ‘Astiri’ u ka dalë përpara makinave duke bllokuar rrugën.

Një veprim i tillë ka gjetur edhe mbështetjen e banorëve të cilët e kanë përshëndetur me fishkëllima dhe brohoritje në kor “Basha, Basha”.