Ditën e sotme kryeministri Rama ka zgjedhur të postojë në llogarinë e tij në “Facebook” historinë e Zenepes dhe Gëzimit.

Një histori që fare mirë mund t’i shërbejë si model çdo njeriu që jeta në momete të caktuara i bën surpriza të hidhura.

Postimi i plotë:

MIRËMËNGJES ?

dhe me këtë surprizë nga Anjeza, e cila po përgatit ciklin e dytë javor me titull, “Njerëz të Padukshëm”, ju uroj një fillim sa më të mbarë të punëve të këtij Viti të Ri?. (Lexo.al)