Nuk është hera e parë që në urbanet e Tiranës ndodhin skena të tilla. Ditën e djeshme në urbanin e “Tiranës së Re” një i moshuar ka ng acmuar se ksualisht me lëvizje të tu rpshme një vajzë të mitur.

Në një video të mbërritur në redaksinë e JOQ ALBANIA, shihet sesi një i moshuar nga cmon sek sualisht vajzën e mitur duke e prekur atë në zonat in time. E mitura qëndron në këmbë dhe nuk bën dot asnjë lëvizje pasi urbani është plot.

Sipas qytetares, një vajzë e cila po e shihte të gjithë skenën i thotë të miturës që të lëvizë dhe të mos rrijë më ashtu duke e shpëtuar nga ngac mimi i rëndomtë dhe i tu rpshëm i të moshuarit.

Qytetarja që ka filmuar këtë rast ka shprehur shqetësimin e saj për situata të tilla që ndodhin pothuajse përditë në urbane.

Skandal në urbanin e “Tiranës së Re”/ I moshuari prek në zonat intime të miturën, ajo e frikësuar nuk bën zë on Vidnews.