Pirja e duhanit na bën keq, këtë e dimë të gjithë.

Gjithashtu nga pirja e tij mund të vdesim.

Çdo vit në të gjithë botën numri i të vdekurve për shkak të duhanit po rritet me ritme të frikshme.

E thënë thjesht çdo kush që pi duhan duhet që ta lërë atë nëse do që të këtë një shëndet të mirë.

Dhe nëse keni një mik që ende nuk ka menduar që të lërë cigaren edhe pse ka mijëra arsye që duhet ta lërë, shikoni videon e mëposhtme dhe mësoni disa truke që të ndihmoni mikun tuaj që të mos konsumojë më duhan. (TemA)