Shqipëria, megjithëse një vend i vogël, ka bukuri të rralla natyrore. Dëshmi e kësaj është edhe interesi në rritje për të vizituar atraksionet turistike të vendit tonë nga pushuesit e huaj.

Valbona është një nga zonat më të preferuara dhe vizituara nga turistë vendas e të huaj në çdo stinë të vitit.

Kryeministri Rama ka publikuar në llogarinë e tij në “Facebook” pamje të mrekullueshme nga Valbona, një zonë me bukuri përrallore.

Postimi i plotë:
“MIRËMËNGJES ?
dhe me këto pamje nga Valbona e mrekullueshme, ju uroj një të dielë të bukur ?”, shkruan Rama. (Lexo.al)