Shoferi i një autobusi në Kroaci, po ecte normalisht në një prej akseve në anë të Adriatikut, kur papritmaz një pemë pisha ra nga faqja e malit duke bërë që të përplaset me të.

Kjo ndodhi këto ditë dhe pamjet që u publikuan më pas nga kabina, tregojnë mënyrën se si reagoi ai.

Fatmirësisht, as ai e as pasagjerët nuk pësuan asnjë lëndim.