Një video e jashtëzakonshme e Papës së Romës, po bën namin në rrjetet sociale. Papa Françesku është fiksuar nga kamera, duke rrotullon një top futbolli në majën e gishtit të dorës.

Situata është fiksuar, pasi një i ri besimtar i dhuroi Papës, një top futbolli.

Me këtë rast Papa Françesku ka zbuluar edhe një dhunti që ndoshta i është rizgjuar që nga rinia e hershme, sepse rrotullimi i topit në majën e gishtit është shumë i vështirë, kërkon ushtrim dhe talent të veçantë.

Shikoni në sekondën 00:40 të videos më poshtë: