Stefi Prifti martoi vajzën e tij dhe kjo ka qenë tema kryesore që ka mbushur portalet ditët e fundit. I ftuar në “Ftesë në 5” Prifti tregoi detaje që mund t’i kenë shpëtuar publikut nga dasma madhështore.

Ai u shpreh dhurata që i ka bërë të bijës është organizimi i dasmës nga vetë ai. Por teksa fliste për dhuratat, Stefi thumboi ‘live’ të vëllanë, për të cilin u shpreh se nuk i ka sjellë ende dhuratë mbesës.

“Xhaxhai si gjithmonë elektron i lirë, por dhuratën s’e ka bërë akoma,”- tha Stefi për të vëllanë. Sigurisht që kjo është me humor.