Në një postim në faqen zyrtare të “Facebook”, FSHF, ka bërë të njohur fazën e projektit të stadiumit “Arena Kombëtare”. Impjanti duket se ka marrë formë dhe pritet të jetë gati brenda afateve.

Më poshtë poi u njohim me foto dhe video të fazës së punimeve. Stadiumi pritet të jetë streha e kombëtares sonë në eleminatoret e ardhshme.