Kryeministri Rama ka reaguar edhe një herë në tëitter mbi protestën e opozitës e cila degjeneroi në dhunë ndaj efektivëve të Policisë.

Në postimin e tij Rama shkruan:
Respekt për trupat e Policisë së Shtetit që me profesionalizmin e tyre nderuan uniformën e shtetit përballë një turme të udhëhequr nga dëshpërimi i politikës qorre Shërim të shpejtë për policët e plagosur dhe ndëshkim për dhunuesit e tyre e për zjarrvënësit e institucioneve (Lexo.al)