Këngëtari Ylli Limani është kthyer një ndër këngëtarët më të dashur për publikun. Sa herë që ai jep lajmërimin për ndonjë këngë të re, fansat tregohen të paduruar duke numëruar ditët që kënga të publikohet.

Ylli është shumë aktiv në rrjete sociale si psh në Instagram apo në Twitter. Së fundmi ai ka vendosur t’iu kthejë përgjigje disa prej pyetjeve që i kanë drejtuar fansat dhe për këtë ka zgjedhur Twitterin.

Një ndër fansat e ka pyetur rreth pendimit më të madh në jetën e tij dhe këngëtari nuk ka nguruar të përgjigjet. Ai ka treguar se është penduar që është munduar t’i shpëtojë disa njerëz, madje dhe prej vetes. “Që jam munduar t’i shpëtoj disa njerëz edhe prej vetes”, shkruan Ylli.