Secili prej nesh ka anët që nuk dëshiron t’i tregojë botës së jashtme dhe për këtë arsye tenton të fshihet. Diçka që na bën të pambrojtur ose qëndrime që ne nuk i konsiderojmë të fshehta shoqërore të fshehura prapa çdo frike dhe turpi. Falë këtij testi ne do të jemi në gjendje të zbulojmë se cilat aspekte nuk mund t’i tregojmë botës së jashtme: Le të fillojmë!

Figura 1

Ata që kanë zgjedhur këtë dizajn tregojnë një qëndrim që synon të minimizojë problemet, një person që priret të fshehë vështirësitë dhe dështimet. Një personazh shumë i kujdesshëm për t’i dhënë vetes një imazh gjithmonë të përsosur. Sikur problemet ose vështirësitë të mos i preknin.

Figura 2

Ata që kanë zgjedhur vizatimin numër dy janë njerëz që priren të fshehin vlerën e tyre. Njerëz të përkushtuar për një vetë-sabotim të vërtetë të vetvetes dhe cilësive të tyre. Një gjë është qëndrimi i përulur ose pak i prirur për të lëvduar, një tjetër është mbyllja në një burg që nuk i bën drejtësi vetvetes.

Figura 3

Për dallim nga ata që zgjodhën atë të mëparshmin, flet për njerëzit që përpiqen të kamuflojnë egon e tyre dhe vetëvlerësimin e tyre të tepërt. Prandaj subjektet, të cilët kur përpiqen të duken normal dhe të shoqërueshëm, në të vërtetë mendojnë mbi të gjitha se kujdesen për interesat e tyre.

Figura 4

Vizatimi i fundit i testit tonë psikologjik tregon se ana e karakterit dhe personalitetit është gjithmonë i prirur për kritika. I pakënaqur përjetësisht, shumë i kujdesshëm, shumë shpesh kritike. Ata që, megjithëse përpiqen të buzëqeshin, mund të shohin vetëm pjesën gjysmë bosh të gotës.