Zgjedhja e një prej letrave do të karakterizojë situatën tuaj aktuale nga një këndvështrim dashurie dhe jep detaje për të ardhmen e afërt.

Letra e parë
Kjo tregon sukses në marrëdhëniet e dashurisë. Gjithçka është në duart tuaja, gjëja kryesore është të mos qëndroni duarkryq. Tani është koha ideale për të forcuar marrëdhënien. Thëniet përfaqësojnë udhëheqje, kujdes dhe virtyt.Për të patur një shoqërues besnik në jetë, besoni në ndjenjat tuaja. Tregoni sa e rëndësishme është marrëdhënia juaj. Në marrëdhënie ju jeni një udhëheqës, dhe zhvillimi i mëtejshëm varet vetëm nga ju.Kjo letër tregon sukses edhe për beqarët. Së shpejti, në rrugën tuaj do të takoni një person që do t’ju dhurojë ndjenja të sinqerta.

Letra e dytë
Do të jeni shumë me fat në dashuri. Ka një ndriçim në jetën tuaj. Nëse keni qenë në marrëdhënie me një person për një kohë të gjatë, do të zbuloni se e doni atë më shumë sesa mendoni.Nëse jeni beqar, një person i veçantë do të fitojë zemrën tuaj në të ardhmen e afërt. Gjëja kryesore është të besoni në sukses dhe të mos i kushtoni vëmendje pengesave, ju mund të kapërceni gjithçka. Në rastin tuaj, letrën e dashurisë janë më të suksesshmet.

Letra e tretë
Thjesht bëni plane, është koha t’i zbatoni ato. Përdorni të gjitha avantazhet tuaja dhe pushtoni shpirtin tuaj binjak. Zgjedhja e kësaj letre do të thotë që tani mund të realizohen të gjitha ëndrrat tuaja romantike. Kjo është arsyeja pse ju keni vullnet të mjaftueshëm dhe shkathtësi. Fati është pranë jush dhe jeni të vëmendshëm për mirëqenien.