Renditja e hoteleve më të mira në botë zakonisht mbështetet tek çmimi, numri i dhomave, vizitorët e famshëm të tyre,etj. Por më poshtë, do të njiheni me një renditje të 10 hoteleve me pamjen më impresionuese në botë.

Kjo renditje është marrë nga “The Guardian”, dhe mbështetet kryesisht tek veçantia dhe surrealizimi i idesë arkitekturore.