Mund të jetë e vështirë t’i thuash lamtumirë vitit 2029, kjo sepse solli trendë realisht të bukura në fushën e modës.

Megjithatë, pasi të shihni trendet që do të mbizotërojnë në 2020-ën do ngushëlloheni.

Më fillimin e dekadës së re do të vijnë edhe stil të reja në veshje dhe me siguri do i bëni pjesë të gardërobës suaj.

Më poshtë po ju tregojmë disa prej tyre:
1-Mëngë të fryra


2- Pika të qëndisura


3-Palat

4-Xhinset dhe fundet me gjatësi mesatare

5-Lëkurë për gjatë gjithë vitit

6-Fustanet e gjatë