Këngëtarja Xhensila Myrtezaj ka publikuar një video që nuk duhet humbur. Teksa mundohet të ushqejë Ajkën, duket se vajza qenka shumë nazelie në të ngrënë. Në përpjekje për të përfunduar pjatën me sukses, e ëma e Bes Kallakut çfarë nuk bën që ajo të hutohet.

Në këmbë duke kërcyer me një kukull prej gome në krah, mami i Besit hidhet dhe kërcen bashkë me të, ndërkohë që Xhensila qesh me veprimet e saj.

“Ajka haje s’e s’bën nëna kështu pastaj,”– dëgjohet zëri i nëna Zanës në sfond.

Ndërsa Xhensila shkruan në videon e postuar: “5 herë në ditë i njëjti spektakël!! Nëna Zana në aksion”.