Ira dhe Gazi po e tundin dasmën me këngë popullore shqiptare.

Në videon e publikuar çifti shfaqen duke kërcyer me këngë popullore teksa të ftuarit kërcejnë bashkë me ta, duartrokasin e brohorisin.

Ira dhe Gazi po e tundin dasmën me këngë popullore shqiptare.

Në dasmë janë shumë të ftuar VIP ndër to Amarda dhe Ermali, Xhensila dhe Besi, Xhemi, Rezarti etj.