Elegante dhe shumë fine duket në pamje të parë.

Por, nëse e shikojmë me kujdes këtë foto të Arta Nitaj, e vërejmë një detaj tjetër. Në foto, bukuroshja shihet se ka ekspozuar gjoksin. E tillë, ajo dukej shumë se ksi.