Stacioni Charing Cross në Londër është evakuuar mëngjesin e sotëm rreth orës 6:30 në kushtet e një kërcënimi terrorist, pasi një person që pretendonte se kishte bombë u ngjit mbi shina.
Kaosi pushtoi stacionin. Udhëtarët u paralajmëruan të largohen nga stacioni dhe tani rutina po kthehet, stacioni po vihet sërish në punë pasi kaloi rreziku.

Një zëdhënës i Policisë së Transportit tha se patëm të bëjmë me një incident në stacionin Charing Cross pasi një njeri mbi shina pretendonte se kishte një bombë. Por kërcënimi rezultoi fals.j.j