Vazhdojnë punimet intensive në stadiumin kombëtar për ta bërë gati para ndeshjes së madhe midis Shqipëris dhe kombëtares franceze.

Pas shtrimit të fushës, sot në mbrëmje është testuar edhe ndriçimi në stadiumin “Arena Kombëtare” në kryeqytet.

Impianti i ri i futbollit në vend ka rreth 21750 ndënjëse.