Armina Mevlani ka publikuar një foto e veshur me një kostum të zi, ku në pah bie barku zbuluar. Bukuroshja ka tërhequr vëmendjen e ndjekësve të saj, por kësaj radhe për keq. Të gjithë kanë gj ykuar veshjen dhe fizikun e saj, që me këtë stil nuk përshtaten për bloggeren.

Një fund i zi dhe një crop po në ngjyrë të zezë, janë bërë shkas që komentuesit të kapen me ‘difektet’ e bukuroshes.

“Si e nxjerr tër atë bark kur e ke trupin aq keq? Më vjen keq që ta them se do të ndjekësh modën,”- shkruan një komentuese.

“Ti je shumë se.xy mi zemër, pse shëmtohesh me zor? Më fal po sk.andal të rri ky kostumi,”– vijon një ndjekëse.

“Kjo sikur është e fryrë nga mesi e sipër,”- shkruan një tjetër.

“Bojallesh çobanllesh dukesh. Nuk ke stil fare e vetmja gjo që ke atë p.. e ato pare,”- vijon një tjetër.