Meri Shehu është një ndër astrologet më të njohura në Shqipëri. Sipas shenja e horoskopit që do të ketë më shumë fat gjatë muajit dhjetor dhe që do t’i plotësohen dëshirat është Ujori. Personat që i përkasin kësaj shenje do të marrin lajme shumë të mira gjatë këtij muaji dhe jeta e tyre do të mbushet me ngjyra.

Po ashtu Ujorët do të kenë edhe takime mjaft interesante dhe ata që janë në kërkim të dashurisë prej vitesh më në fund do ta gjejnë atë. Emocionet e forta dhe lumturia do t’i shoqërojë personat që i përkasin kësaj shenje gjatë gjithë muajit dhjetor, por ata duhet të jenë të hapur edhe ndaj eksperiencave të reja.