Redona Koçi është një prej vajzave shqiptare më tërheqëse në rrjetet sociale. Ajo është cilësuar si “juristja më seksi në Shqipëri” dhe ka mijëra ndjekës në Instagram.

Krahas profesionit të saj ajo vazhdon edhe karrierën si modele, ku nuk mungojnë fotot me të brendshme që duket se janë të preferuarat e saj.

Shpesh brunia joshëse poston foto të nxehta tek të cilat merr shumë komplimente.

Ajo tregon se njerëzit më tepër e njohin si modele sesa juriste, sepse modelingun ka ushtruar si pasionin e saj, ndërsa juridiku është një shkollë e përfunduar, por jo e ushtruar.

Ajo tregon po ashtu se për të paraja është diçka por jo gjithçka dhe se pasuria e saj vjen dhe rritet çdo ditë.

Redona flet edhe për propozime pune që ka marrë kundrejt shumave të mëdha të parave të ofruara nga njerëz të ndyrshëm me pushtet por që shpesh i ka refuzuat pasi në këto mjedise ka munguar korrektesa, disiplina dhe serioziteti,

kulturë e cila fatkeqësisht mungon në Shqipëri, shprehet ajo.