Avokatja Ardina Çapi, që kur nisi rrugëtimin e saj në politikë mori një vëmendje të madhe meidatike. Dikur afër Spartak Ngjelës, ku ishte një nga kandidatatet për deputete në partinë e tij, e sot që është kthyer sërish profesionit të saj të parë, ajo ka ditur të kthejë kamerat nga vetja.

Së fundmi avokatja ndodhet me pushime në Greqi, në ishullin Mikonos, ka tërhequr vëmendjen me format e saj.

Ardina Çapi

E relaksuar dhe duke shijuar diellin përvëlues të Mikonosit, ajo nuk ka ngurruar që të ngre akoma më shumë temperaturat duke ekspozuar të pasmet.

E shtrirë në dyshek mbi ujë, Çapi tregon trupin e saj sexy dhe shihet teksa kërcën në ritmet e muzikës latine, ndërkohë që është dikur tjetër që e filmon që tenton ta lagë me ujë.