Mbrëmjen e djeshme në emisionin “Mos i fol Shoferit” në RTV Ora ishte e ftuar këngëtarja Era Rusi.Gjatë intervistës me të, moderatorja Rudina Dembacaj e ka pyetur për një bashkëpunim të mundshëm me ndonjë koleg.

Në këtë moment, Rudina e ngacmoi duke i thënë që ai bën vetëm këngë melankolike, “me lot e me qurre”, por Era u shpreh se do t’i thotë të bëjë një këngë gazmore.Mos ndoshta është Ylli këngëtari me të cilin ajo do të bëjë duet?

Rudina Dembacaj: Me kë do bëje një duet Era? Era Rusi: Po e mendoj por nuk dua ta them se do ha veten time msysh.Rudina Dembacaj: Kë vlerson më shumë nga këngëtarët që janë në tregun shqiptar?Era Rusi: Ylli Limanin.

Rudina Dembacaj: Ai vtëm këngë me lot me qurre, me pre damarët bën them me vete sa vuan ky djalë.Era Rusi: Dëgjo ka një melodi të mirë , ka një zë të bukur dhe publiku e pëlqen në atë komercialitetin e tij , në atë gjënë e vet që e ka ngatërruar pak është shumë e bukur.Rudina Dembacaj: Aman thuaj të bëjë një të gëzuar për ne që na gëzon shpirti .Era Rusi: Do ta bëjë dhe të gëzuar do ti them unë.Rudina Dembacaj: E gjeta do bashkëpunosh me Ylli Limanin .