Mbrëmjen e djeshme, bashkëshortja e aktorit të njohur të humorit, Gaz Pajës, Ira Seferi ka festuar 25-vjetorin e ditëlindjes. Ajo sot ka ndarë disa nga fotot e eventit, duke veçuar momentet më të bukura.

Çifti i njohur janë në pritje të ëmbël, dhe kanë zbuluar se vogëlushi do të jetë djalë. Duket se ditëlindja ishte një surprizë e organizuar nga Gazi, me miqtë e ngushtë dhe familjarë.

Ambienti ishte arreduar shumë këndshëm ku dominonte ngjyra bojëqielli dhe krahët e engjëllit. Kjo është hera e parë që Ira tregon barkun e rrumbullakosor dhe dukej më e lumtur se kurrë.