Presidenti turk Rexhep Taip Erdogan jeton në një pallat 30 herë më të madh se Shtëpia e Bardhë. Pallati madhështor ndodhet jashtë Ankarasë, ka 1100 dhoma, 250 prej tyre përdoren vetëm nga Erdogan dhe nuk lejohet t’i përdorë askush tjetër.

Pallati ka dysheme mermeri të gjelbër, hektarë me qilim të kuq, mobilie prej ari. Pasuria e pallatit presidencial kap vlerën 500 milion dollarë dhe përfundoi së ndërtuar në vitin 2014.

Ky është pallati më i madh i ndërtuar në 100 vjet. Disa nga pamjet brenda pallatit madhështor, super luksoz mund t’i shihni në fotot e mëposhtme.