Kryeministri i vendit Edi Rama ka postuar në “Facebook” një fotografi me presidenti i Këshillit të Europës Donald Tusk.

Rama shkruan se e ka takuar Donald Tuskun në Bruksel, kurse shton se presidenti i KE është një nga zërat më të fortë pro Shqipërisë.

Postimi i Edi Ramës:

Bruksel – Me Presidentin e Këshillit Europian, Donald Tusk, një nga zërat më të fortë në frontin e gjerë të PO-së, për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut?????