Një burrë i quajtur Gerard Gardner pretendon se ka udhëtuar në kohë dhe është rikthyer për të thënë atë që ka parë. Gardner, i cili është intervistuar nga kanali Apex Tv, thotë se ka arritur që të udhtojë në vitin 2300 dhe ka parë të ardhmen.

Ai shpjegon se në të shkuarën ka qenë një agjent për qeverinë angleze, i cili ishte përfshirë në një program sekret ushtarak në fund të viteve 1980. E ardhmja sipas tij, do të jetë e mbushur me kampe pune, ku dërgohen shkelës të rregullave për të paguar borxhet e tyre ndaj shoqërisë.

Ai gjithashtu pohoi se kri.minelët më të këqij në shoqëri e ndërgjegjësojnë veten në një kompjuter, ku burgosen dhe skllavërohen tërë jetën. Gjithashtu, ai tregon se nuk kishte para, banka dhe lu.ftë në të ardhmen.

Për më shumë ndiqni videon: