Analisti Baton Haxhiu nga exit poll-et e realizuar prej tij ka shpallur fitues

Sipas exit poll LDK ka 30%, VV 30 % pra rezultat i barabartë, dhe PDK në vend të tretë dhe në vend të katërt partia e ish-kryeministrit Haradinaj.