Demi Rose tregon të pasmet mbi shtrat

Me foto të tilla nga ana e saj tashmë jemi mësuar.
Demi Rose ka hedhur dy fotografi në Instagram e cila po konsiderohet shumë e ‘nxehtë’ për shkak të formës se si modelja pozoi.

Në këto foto, ajo shihet se është shtrirë në shtrat dhe dukej bombastike derisa në pah i kishte vënë të pasmet.
Këto foto kanë vend vetëm për pëlqime e komente, e jo për imagjinatë.