‘Shenjat më të favorizuara në çift dhe në ekonomi për sot janë disa kombinime, që mund ti ndiqni më poshtë ka shkruar astrologja Meri Shehu në postimin e saj.

Peshq- Bricjap
Ky çift sot do shquhet në çeshtjet erot-ike dhe në bashkëpunime shumë interesante

Dem- Shigjetar
Ky kombinim sot do jetë i suksesshëm në udhëtime dhe biseda të rëndësishme ekonomike. Sot mund të kënë qetësi dhe romancë

Dash- Luan
Ky kombinim sot mund të ketë probleme në punë dhe keqinformim apo xhelozi në jetën personale

Virgjëresh- Binjak
Sot ky kombinim do këtë një arritje bashkëpunuese në karrierë dhe përfitime të dyanshne ekonomike. Por kanë ndarje në jetën personale

Akrep- Ujor
Ky kombinim sot do ndryshoj jetën e të tërëve duke i ndikuar të bëjnë ndryshime në interes të tyre, çift manipulatoë

Gaforre- peshore
Ky çift sot do bëjë marrëveshje të fshehta dhe do ketë sukses në jetën personale ose së bashku