Drejtori i DPSHTRR, Blendi Gonxhja,  ka treguar faktet pas nje sulmi mediatik nga JOQ, mbi pagese prej 17 mln lekesh per print/bojë/fotokopje e ketij institucioni.

Goxhja ka shpalosur faktet dhe shifrat qe rrezojne pretendimin mediatik te JOQl. Ai thekson ne reagimin e tij ne mediat sociale se ne  2 vjet, 3 drejtori (DPSHTRR, DRSHTRR Tiranë e Durrës), 9.4 milion faqe! Shpenzonim 12.5 milion lek/vit x 2 vite, 25 milion lek!

Me tej ai thekson se me procedurën e re, outsourcing, transparente, publike, DPSHTRR synon!:
A. Kursejmë 8 milion lek! (sikur tenderi të fitohet pa ulje, pra kursimi pritet dhe më i madh!)

B. +20% volum! Dyfishim paisje, shpejtësi!

C. Fitojmë kohë, rendiment, cilësi!

Ne fund te reagimit te tij Goxhja shprehet se mediat si JOQ as nuk pyesin, nuk informohen, nuk u intereson e vërteta, as që u intereson fakti, puna a përpjekja e një ekipi për ndryshim e mirëadministrim shembullor!

REAGIMI I PLOTE: 

U akuzuam se po gabojmë me procedurën (17 mln lek) print/bojë/fotokopje!

Fakte: 2 vjet, 3 drejtori (DPSHTRR, DRSHTRR Tiranë e Durrës), 9.4 milion faqe! Shpenzonim 12.5 milion lek/vit x 2 vite, 25 milion lek!

Me procedurën e re, outsourcing, transparente, publike, DPSHTRR synon!:
A. Kursejmë 8 milion lek! (sikur tenderi të fitohet pa ulje, pra kursimi pritet dhe më i madh!)

B. +20% volum! Dyfishim paisje, shpejtësi!

C. Fitojmë kohë, rendiment, cilësi!

PS: Nuk pyesin, nuk informohen, nuk u intereson e vërteta, as që u intereson fakti, puna a përpjekja e një ekipi për ndryshim e mirëadministrim shembullor! ?