Casey Brengle, 26 vjeçe ishte vajza që u punësua nga një çift në Kaliforni për t’u kujdesur për dy qentë e tyre. Por, edhe pse ishte e mirëpaguar, pasi puna si kujdestare kafshësh në SHBA paguhet shumë mirë, Brengle i ka shkelur totalisht rregullat.

Rosie Brown, pronarja e qenve kishte të instaluara kamerat e sigurisë në çdo cep të shtëpisë dhe zbuloi se 26-vjeçarja jo vetëm që s’kujdesej për qentë, por kryente veprime të turpshme në shtëpinë e saj. Bashkë me të dashurin, çdo ditë, në vend që të nxirrnin kafshët në shëtitje, kryenin marrëdhënie se.ksuale.

Casey Brengle është pezulluar nga shërbimi. Pronarja e qenve është shumë e revoltuar nga ky veprim që ka kryer vajza që ajo punësoi. Madje ajo pohon se nuk ulet dot në një divan ku ata të dy kanë bërë veprime të turpshme, la.kuriq.

Duke folur për KABC, Rosie Brown tha:”Divani ishte vendi im i preferuar, në mes të tij ulesha. Nuk e prek dot më”.