Një person është gjendur i vd ekur ditën e sotme në fshatin Begaj të Komunës Vushtri në Kosovë. Ai është Musli Krasniqi, dhe kishte disa ditë i zhd ukur.

Krasniqi është i afërmi i deputetes së Lëvizjes Vetëvendosja, Rezarta Krasniqi. Nuk ka ende të dhëna lidhur mbi shkaqet që kanë çuar në humbjen e jetës së të afërmit të deputetes.

Trupi i tij u gjend në një pus nga Njësia e Kërkim-Shpëtimit në Ujëra të Forcës së Sigurisë të Kosovës, rreth orës 10.50.

Ishte vetë deputetja Rezarta Krasniqi e cila disa ditë më parë bëri apel për ndihmë, ku u kërkonte të gjithë personave që mund të kenë parë kushëririn e saj, Musli Krasniqi, të lajmërojnë në polici.