Një burrë zuri gruan e tij duke e tradhtuar me një person tjetër, dhe për këtë ftoi tërë fshatin që t’i shikonin.

Video u përhap shpejt në internet, edhe pse ajo përmban pamje të rënda, shkaku i dhu nës që ai përdor ndaj gruas së tij dhe personit me të cilin ajo po e tradhtonte. Burri shihet teksa ka lidhur gruan e tij dhe të dashurin e saj jashtë shtëpisë në verandë dhe përdor një dhu në tepër të madhe ndaj tyre.