Moti i keq i shoqëruar me dëborë në zonat malore dhe erëra të forta, në Qarkun e Elbasanit ka shkaktuar probleme serioze sidomos në furnizimin me energji elektrike dhe jo vetëm.

Si pasojë e motit të keq është ngadalësuar edhe lëvizja e automjeteve edhe urbanëve ndërqytetas.

Në terren ndodhet policia dhe punëtorët e mirëmbjajtjes për të bërë të mundur qarkullimin e makinave. Rruga është e bllokuar për rreth 1 orë e 45  minutash.

Lexo.al ju sjell ekskluzivish disa pamje nga terreni: