Këngëtarja Era Rusi ka rrëfyer në emisionin “Mos i fol Shoferit” sesi e ngatërruan me aktoren Olta Gixhari.Gjatë intervistës Rudina e ka pyetur se a e kanë ngatërruar ndonjëherë me aktoren Olta Gixhari sepse kanë shumë ngjashmëri me njëra-tjetrën. Era është shprehur se ka ndodhur shumë herë dhe ka treguar një rast.

Rudina Dembacaj: A të kanë ngatërruar ndonjëherë me Olta Gixharin ? Era Rusi: Po më kanë ngatarruar shumë herë me Oltën. Njëherë në një bar, unë nuk isha fare, por siç duket ishte një person që më njihte mua dhe më shkruan: “Pse bën si mendjemadhe dhe nuk flet”, ndërkohë nuk isha unë po ishte Olta .

Rudina Dembacaj: A njihesh me Olta Gixharin? Era Rusi: Po njihem me Oltën, kemi bërë bashkë dhe një set fotosh po nuk i kemi nxjerrë nuk e di pse.