Një faturë shpenzimesh nga ministrja e drejtësisë e cila kishte vajtur për punë me stafin jashtë vendit, është kthyer nga PD si mjet sulmi ndaj saj edhe pse ajo ishte atje si ministre dhe përfaqësonte Shqipërinë, jo veten.

Por, PD harron se ka qenë edhe vetë në pushtet dhe se të njëjtat shpenzime i ka bërë edhe ajo e ministrat e saj, pasi janë shpenzime të detyruara kur një ministër shkon në konferenca e takime të rangut të lartë.

Një shembull i qartë nga qeverisja e PD na e sjell fatura e Aldo Bumçit në kohën kur ishte ministër Kulture (2011), ku siç shihet, për dy netë shteti shqiptar ka paguar për të plot 1158 dollarë, ose thene ndryshe një natë ka kushtuar plot 579 dollarë në një hotel në SHBA.

Pra, Aldo, në 2011 paguante 579 dollarë hotelin se përfaqësonte Shqipërinë si ministër Kulture në një aktivitet.

Thënë këtë, e gjithë historia e sulmeve për faturat e hoteleve është një lojë që nuk ka asnjë rëndësi, pasi është një detyrim për përfaqësim dinjitoz dhe të barabartë me homologët./Lexo.al