Elita Rudi është një ndër prezantueset më simpatike e cila shpesh herë publikon foto të djalit të saj në llogarinë e Instagramit.

Se fundmi, ajo ka ditur që të japë disa leksione të këndshme mëmësie, që me siguri i kanë vlejtur shumë nënave të reja ose atyre të ardhshme që presin të fitojnë statusin e ri.

Nevojat e foshnjes janë shpesh të ndryshme, varësisht orareve apo vendit ku ndodhesh, ku mund te qellosh jashte dhe te duhet ta ushqesh me gji femine.

Ajo ka postuar nje foto ne llogarine e saj te Instagramit, ku shihet duke ushqyer Zërin në publik, e cila ka shprehur dy fjalë për të gjitha ata që ofendohen nga ky gjest:

“Nëse gjidhënia ime të ofendon, je i lirë të vendosësh një mbulesë në kokë. Është e drejta e fëmijës tim për t’u ushqyer!”- ka shkruajtur Elita përbri fotos.