Këngëtarja shumë e komentuar në media për deklaratat e bujshme që bën, Cardi B ka habitur sërish me deklaratën e rradhës.

Nëse nuk e dinit, Cardi format që ka sot, i ka falë operacioneve plastike të cilat siç duket i kanë shërbyer dhe për diçka tjetër.

Në foton e fundit Cardi është shfaqur e veshur me shumë stil, ku në sy bie bluza që i tregon gjoksin.

“Unuk mund të notoj kështu që i bleva këto ciica që të pluskoj”, shkruan Cardi.

Deklarata e saj ka shkaktuar komente të shumta dhe të qeshura pafund.