Bruna Ferraz, 38 vjeçe dhe vajza e saj Eduarda Morais, 22, nuk ia dolën të merrnin trofeun e lakmuar në 2016-tën, por ky konkurs hapi shumë porta në rrugën drejt suksesit.

Sot ato kanë mijëra ndjekës në rrjetet sociale, e kjo nuk shkon pa benefite. “E admiroj fundshpinën e nënës, por shpresoj se e imja është më e bukur”, thoshte Eduarda para konkursit në 2016-ën.