Modelja belge është bërë objekt sulmi në rrjetet sociale pasi ka pozuar nudo në murin perëndimor të Jeruzalemit.

Marisa Papen nga Fladers i Belgjikës, shihet e ulur në një karrige plastike mbi çatinë e vendit fetar, dhe gjithashtu ka një tjetër foto ku pozon me flamurin e Izraelit.

Papen i bëri këto foto vetëm disa muaj pasi bëri një tjetër foto nudo në tempullin Luxon në Egjipt dhe për këtë iu desh të shpenzonte natën në qeli burgu.j.j