Numri i kandidatëve nga radhët e Partisë Demokratike që po marrin mandatin e deputetit sa vjen dhe rritet dita ditës

Sot, Halil Jakimi ka dorëzuar formularin e dekriminalizimit në Komisionin Qëndron të Zgjedhjebve.

Ai ishte kandidat në listat e Partisë Demokratike në qarkun Dibër.