Gazetari i njohur Blendi Fevziu ka qenë së fundmi i ftuar në emsionin “Rudina” për të folur rreth librit të tij të ri, i cili është në proces redaktimi.

Por jo vetëm kaq gazetarii njohur foli dhe për pushimet e tij duke treguar eksperiencat e tij nga pushimet.

Dhe sipas zakonit Rudina e publikoi në lllogarinë e saj në Instagram këtë intervistë me gazetarin e njohur.

Ky moment nuk është pritur mirë nga një ndjekëse e saj e cila i shkruan në postimin e publikuar:

“E dashur zonja Magjistari nuk besoj se i intereson popullit shqiptar se si kaloi Blendi Ferziu pushimet. Këto mund ti bisedoni në një kafene! Mendoj se populli jonë ka nevojë për mbështetje sociale ekonomike psikologjike dhe vetëm me këto emisione nuk mund ti ndihmoni dot por i ngatërroni më shumë!”, shkruan komentuesja, për të cilën Rudina ka dhe një koment.

“Zonjë, mbeshtetjen sociale-konomike, duhet ta kërkoni në institucionet shtetërore, atë psikologjike, tek ekspertet e shëndetit mendor.Televizori ka për detyrë të informojë, argëtoj dhe edukoj detyra të cilat përpiqemi ti bëjmë çdo ditë e me shumë përkushtim. Madje dhe kur kemi pasur mundësi të ndihmojmë e kemi bërë dhe jo rrallë.Faleminderit, që na ndiqni!”.