Ajo është një nga këngëtaret më të talentuara në Shqipëri.

Besa Kokëdhimba ka nisur pushimet dhe nga atje po publikon fotografi të ndryshme. Por kjo e fundit deri tani, është për t’u komentuar. Këngëtarja ka nxjerr trupin me bikini dhe duket më seksi se kurrë më parë, edhe falë pozicionit se si pozoi.